Ny COO i Dansk Retursystem

Jesper Larsen er ny Chief Operating Officer (COO) i Dansk Retursystem

Presse
pressemeddelelse
2. februar 2022

Ny COO i Dansk Retursystem samler værdikæden fra forbruger til baller

Jesper Larsen tiltræder 1. april stillingen som Chief Operating Officer (COO) i Dansk Retursystem. Han kommer fra en stilling som Head of Operations hos transportvirksomheden GLS Denmark og har desuden erfaring fra Carlsberg, affaldsselskabet Marius Pedersen samt Bladkompagniet og andre distributionsvirksomheder.

Mit mindset er altid udefra og ind, for det er derfra, vi skal finde de løsninger, der er gode for kunderne og brugerne.

Uanset om det handler om pakker, aviser eller flasker og dåser, så starter det hos Jesper Larsen altid hos kunden.

”Mit mindset er altid udefra og ind, for det er derfra, vi skal finde de løsninger, der er gode for kunderne og brugerne. Så hvor jeg tidligere sagde, at det startede hos brevsprækken, så starter det nu hos købmanden, restauranten eller pantstationen, og derfra tænker vi processerne tilbage for at finde de gode løsninger”, siger Jesper Larsen.

I sit tidligere job hos GLS Denmark var han leder af Operations, så han er vant til – og ser stor mening i – at have samlet hele den værdikæde. I Dansk Retursystem gælder det hele processen fra en forbruger afleverer en flaske eller dåse, over indsamling hos ca. 15.000 butikker, kontorer og restauranter til sortering og pakning på Dansk Retursystems fabrikker, hvorfra materialerne presses i baller og sendes til genanvendelse. Det drejer sig årligt om ca. 1,7 mia. flasker og dåser, der bliver genanvendt, hvilket sparer for udledning af 178.000 tons CO2 – en klimadagsorden, Jesper Larsen ser frem til at arbejde med.

”Jeg tapper ind i hele tanken om cirkulær økonomi og genanvende ressourcer. Det er en dagsorden, der interesserer mig meget, og som jeg ser frem til at bidrage til gennem vores arbejde i Dansk Retursystem”, siger Jesper Larsen.

Dansk Retursystems CEO, Lars Krejberg Petersen, byder Jesper Larsen velkommen: ”Med de stigende mænger vi har oplevet de seneste år, og som ser ud til at fortsætte, er det vigtigt, at vi har fokus på vores kunder og sammenhæng mellem indsamling og kundeservice. Det er netop her, hvor Jesper Larsen kan bidrage med sin mangeårige erfaring og gode resultater på området”, siger Lars Krejberg Petersen.

Jesper Larsen tiltræder stillingen 1. april hos Dansk Retursystem, som har hovedkontor i Høje Taastrup og desuden fabrik i Løsning.


Pressen kan få mere information via Ritzau
 eller kontakt vores presseansvarlige Mette Klint på telefon 30 67 13 53.