Skoler og uddannelser

Gå på opdagelse i vores nye læringskoncept Returkampen og hent inspiration til en temadag eller projektuge med din klasse. Returkampen er et oplevelsesbaseret og kreativt læringskoncept, der taler ind i STEAM-tankegangen og understøtter lærerplanerne.

Returkampen er et oplevelsesbaseret og kreativt læringskoncept, som er tilpasset alle klassetrin i folkeskolen.

Elever

Til lærere, der planlægger et undervisningsforløb

Returkampen tager udgangspunkt i projektbaseret undervisning og tværfaglige forløb, og giver lærere på tværs af fag muligheden for at samarbejde. Konceptet er udviklet med sparring fra lærere i Høje Taastrup Kommune og tilpasset alle klassetrin i folkeskolen.

Gennem digitale læringsunivers, bevægelse og dialog gøres læring underholdende og inkluderende med sjove og vidensbaserede aktiviteter. Er du blevet nysgerrig på Returkampen, så kan du hente mere information her.

Pant hører ikke til i skraldespanden

Join2Recycle er et initiativ, der skal få de unge til at ændre adfærd, så deres flasker og dåser med pant bliver genanvendt i stedet for at ende i skolens skraldespande. Det kan hurtigt blive til en betragtelig sum penge, skolen og eleverne kan indsamle, når de er med i Join2Recycle. Kom hurtigt i gang med indsamlingen på jeres skole og bestil en gratis startpakke nu.

Tom Dåse og hans genan-venner

Bestil gratis klassesæt af Dåserydderens populære undervisningsbog Fagbogen ’Tom Dåse og hans genan-venner’ giver børn solid indsigt i, hvad genanvendelse af dåser og flasker handler om, og hvorfor det er vigtigt.

 Bestil bogen

Har du spørgsmål til pant?

Vil du vide, hvornår vi fik pant på flasker og dåser i Danmark, eller hvordan man bygger en flaskeautomat? Eller skal du skrive en opgave om plastik? Fortvivl ikke. Her finder du svaret på (næsten) alt

Hvilken panttype er du?

Er du mon en panthelt, en pantskurk eller bare noget midt imellem?