Undervisningsmateriale for 2.-4. klasse: Dåserydderen

Dåserydderen er vores online undervisningsforløb om genanvendelse til børn i 2.-4. klasse, som indeholder onlinespil, aktiviteter, quiz, fagbog og lærerguide.

Lær med Dåserydderen

Tom Dåse og hans genan-venner er hovedpersonerne i Dåserydderen, der lærer børn i 2.–4. klasse, hvorfor man skal smelte tomme dåser og flasker om til nye.

Dåserydderen er et grundigt og varieret materiale, der kan kombineres på kryds og tværs, så det passer til din klasse, og den tid du vil bruge. Det kan være specifikt i natur/teknologi eller suppleret med idrætstimer, understøttende undervisning, temadage og tværfaglig emneuge.

Dåserydderen opfylder nogle af de faglige mål for faget natur/teknologi og indeholder forslag til bevægelsesaktiviteter og en evalueringsquiz. Derudover kan undervisere få hjælp til at planlægge et forløb.

Bestil gratis klassesæt af Dåserydderens populære undervisningsbog

Fagbogen ’Tom Dåse og hans genan-venner’ giver børn solid indsigt i, hvad genanvendelse af dåser og flasker handler om, og hvorfor det er vigtigt.

Fagbogen er opdelt i korte overskuelige kapitler om afgrænsede emner med både letlæselige tekster, sjove fakta og elevopgaver. Derudover indeholder den en tegneserie om samme emne som teksten, som er velegnet til de yngste eller elever, der endnu ikke er så gode læsere.

Du kan få et gratis klassesæt af bogen ved at sende en mail til os med klasse, navn og adresse på jeres skole – eller du kan læse den direkte her i en online-version.

Har du spørgsmål?

Kommunikation & Marketing
+45 43 32 34 48Kontakt via e-mail