Undervisningsmateriale for 2.-4. klasse: Dåserydderen

Bestil gratis klassesæt af Dåserydderens populære undervisningsbog for 2. – 4 klasse.

Tom Dåse og hans genan-venner

Fagbogen ’Tom Dåse og hans genan-venner’ giver børn solid indsigt i, hvad genanvendelse af dåser og flasker handler om, og hvorfor det er vigtigt.

Fagbogen er opdelt i korte overskuelige kapitler om afgrænsede emner med både letlæselige tekster, sjove fakta og elevopgaver. Derudover indeholder den en tegneserie om samme emne som teksten, som er velegnet til de yngste eller elever, der endnu ikke er så gode læsere.

Du kan få et gratis klassesæt af bogen ved at sende en mail til os med klasse, navn og adresse på jeres skole – eller du kan læse den direkte her i en online-version.

Vær opmærksom på at bogen er fra 2019 og at pantmængderne der oplyses i bogen i dag er langt højere. Samtidig er der lukket for de spil, som der henvises til i bogen. Det har dog ikke nogen betydning for undervisningen. Vi du arbejde med noget af vores nyeste undervisningsmateriale til indskolingen, så find det her.

Bliv mester i genanvendelse

Bliv mester i gananvendelse sammen med din klasse. Vi har udviklet Returkampen, som er et læringsforløb om genbrug og genanvendelse. Det er tilpasset de enkelte klassetrin i grundskolen og udviklet i samarbejde med Forstå.dk (Lindhardt og Ringhof Uddannelse og Egmont). Læs mere om de enkelte forløb og kom ind i kampen om et bedre klima.

Returkampen
Returkampen – læringskoncept til grundskolen