Besøg Dansk Retursystem

Kom på skolebesøg hos Dansk Retursystem og oplev vores flotte fabrik i Høje Taastrup på Sjælland. Måske det var noget for dig og din klasse?

Kom på virksomhedsbesøg og lær om genbrug og genanvendelse på den anden side af flaskeautomaten

Eleverne lytter til et lyttespil
Eleverne lytter til et lyttespil

Book en spændende besøgsdag hos Dansk Retursystem: Tilbud for elever i 4.-9. klasse

Hos os vil du og din klasse opdage, hvad der sker med de flasker og dåser, som I panter. Vores skræddersyede program er designet til grundskoleelever og vil guide jer gennem alle trinene i genanvendelsen. I får mulighed for at udforske processerne på vores fabrik og se, hvordan flasker og dåser bliver indsamlet og sorteret, før de sendes til genanvendelse.

Under skolebesøget, som varer ca. to en halv time, lærer eleverne om de utrolige fordele, der er ved at genbruge og genanvende. De bliver inspireret og får forståelse for, hvordan de bidrager til en bæredygtig fremtid gennem leg og i dialog med vores guider, der forklarer jer alt om processerne og svarer på spørgsmål.

Oplev det hele på nært hold! Tilmeld din klasse til en spændende besøgsdag, hvor I ikke bare lærer om os, men også bliver begejstrede for genbrug og genanvendelse. Tjek kalenderen, indsend formularen, så hører I fra os.

Kom ind i Returkampen!

Vi har også et tilbud til undervisningen i særligt naturfag. Det er tilpasset de enkelte klassetrin i grundskolen og udviklet i samarbejde med Forstå.dk (Lindhardt og Ringhof Uddannelse og Egmont). Vi kalder det Returkampen. Er du nysgerrig, så se vores tilbud her, som er helt gratis.

Find en besøgsdato, som passer jer. Vi har max plads til 30 personer

Besøgskalender 2023

Besøgskalender 2024

Et skolebesøg tager ca. 2 ½ time og ligger alle ledige dage fra kl. 9.30-12.00

Book et skolebesøg

Tjek kalenderen ovenfor og find vores ledige tider, før du sender jeres ønske om skolebesøg. Så er der størst chance for, at vi har en ledig dag til jer.

Vendespil om genbrug og genanvendelse
Vendespil om genbrug og genanvendelse
  • I er velkommen til at medbringe jeres egen frokost og spise den i vores kantine. Vi byder på gratis vand og saftevand. Fortæl os om I ønsker det, så sørger vi for, at der er et bord reserveret til jer.

Spørgsmål til besøg?

Lær om processerne gennem spil
Lær om processerne gennem spil

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores tilbud om skolebesøg på visit@danskretursystem.dk

Læringskoncept: Returkampen

Plug and play læringskoncept tilpasset alle klassetrin i grundskolen

Sammen med Forstå.dk (Lindhardt og Ringhof Uddannelse og Egmont) har vi udviklet Returkampen, som I kan arbejde med i klassen og tilgås via Uni-Login.

Skal din skole hjælpe verdens sultne børn?

Sæt skub i den bæredygtige agenda og støt verdens sultne børn via Danmarks Pantindsamling fra i dag og frem til det store TV-show på DR1 den 3. februar 2024. Der er flotte præmier at vinde blandt de skoler og foreninger, som deltager. Og I får gratis pantbokse, plakater og mulighed for afhentning af panten, når I deltager.

Danmarks Indsamling 2024
Den store pantindsamling til fordel for verdens sultne børn.