Hos Dansk Retursystem bliver du hurtigt en del af fællesskabet

Mød udbyderassistent Christian Kallehave-Rolland

Jeg er meget taknemmelig for, at jeg får muligheden for at deltage i store projekter. Jeg tilegner mig en masse ny viden og får samtidig muligheden for noget tværfagligt samarbejde
Christian Kallehave

Vi er en rummelig virksomhed, der giver plads til forskelligheder. Vi er gode til at lytte til hinanden, og har respekt for hinandens viden og kompetencer.

Hvordan ser din arbejdsdag ud?

En stor del af mit arbejde består i at rådgive vores udbydere (producenter og importører), når de har spørgsmål til pantsystemet. Det kan være tilmelding af emballager, bestilling af pantetiketter samt at hjælpe nye udbydere til at komme med ombord.

Vi er inde i en spændende udvikling, hvor vi har fokus på nye digitale løsninger til vores udbydere. Inden længe går vi i luften med en ny digital platform, som jeg bruger en del tid på. Jeg afholder bl.a. webinarer for udbyderne samt supporterer mine kollegaer med fejl og udfordringer i systemerne.

I 2019 fik vi juice, saft og most med ind i pantsystemet. Det var et kæmpe projekt for hele afdelingen, da vi skulle implementere en helt ny kategori i pantsystemet. Og samtidig skulle vi sikre at få de nye udbydere godt ombord i systemet.

Jeg er meget taknemmelig for, at jeg får muligheden for at deltage i sådanne store projekter. Jeg tilegner mig en masse ny viden og får samtidig muligheden for noget tværfagligt samarbejde.

Hvad fik dig til at søge job hos Dansk Retursystem?

Jeg er oprindelig uddannet handelsassistent inden for VVS og service. For otte år siden kom jeg til Dansk Retursystem i Teknisk Afdeling, hvor jeg ydede support af returautomater, flaskeautomater, butiksudstyr mv. Jeg elsker kundekontakten, hvilket også var motivationen for mit karriereskift. For tre år siden fik jeg så muligheden for at rykke videre i organisationen, og i dag sidder jeg i Udbyderafdelingen.

Vi har en høj anciennitet i vores virksomhed, og det tror jeg i høj grad handler om, at vi får mulighed for at udvikle os og bruge vores kompetencer. Dansk Retursystem er gode til at få det bedste ud af medarbejderne bl.a. via uddannelse og nye muligheder i virksomheden.

Hvordan vil du beskrive kulturen hos Dansk Retursystem?

Vi er en rummelig virksomhed, der giver plads til forskelligheder. Vi er gode til at lytte til hinanden, og har respekt for hinandens viden og kompetencer. Generelt er der en god stemning i huset – selvom det er torsdag, så kan der hurtigt opstå en form for fredagsstemning. Det er fedt!

Hvad er det bedste ved Dansk Retursystem?

Da jeg for fire år siden blev far for første gang, valgte jeg at tage tre måneders barsel. Jeg må indrømme, at jeg var lidt bekymret for, hvordan min chef og kollegaer ville reagere. Men den bekymring kunne jeg godt have sparet mig selv for. Beslutningen vakte nemlig stor glæde – ikke mindst hos min chef. Faktisk opfordrer Dansk Retursystem til, at vores mandlige kollegaer tager barsel. Og det forstår jeg godt, for virksomheden får nogle gladere og mere energifyldte medarbejdere retur.

Hvilket råd vil du give en, som overvejer at søge job hos Dansk Retursystem?

Gør det! Der er gode muligheder for at sætte sit eget præg på sin hverdag, og man bliver hurtigt en del af fællesskabet. Men man skal være forberedt på, at man bliver ‘bidt af en snavset flaske’. Du kan simpelthen ikke undgå at blive lidt miljønørdet.

Medarbejdere ved Dansk Retursystem

CSR i Dansk Retursystem

Hos Dansk Retursystem ønsker vi mangfoldighed blandt medarbejdere og ledere på alle niveauer. Det skal ske med plads til individuelle hensyn og sådan, at virksomheden som minimum afspejler det omgivende samfund.