Elevpladser og praktik

Unge mennesker pant

Alle har noget at byde på uanset alder, køn, baggrund og overbevisning. Den filosofi er i høj grad med til at gøre Dansk Retursystem til en mangfoldig arbejdsplads – og en af mange gode grunde til, at vi byder elever og praktikanter velkommen på vores ’Great Place To Work’.

Vi er kåret som en af de 25 bedste arbejdspladser i Danmark af Great Place To Work

Vil du i lære som procesoperatør, godstransportlærling eller starte som kontorelev? I Dansk Retursystem har vi lærepladser i produktion- og logistikafdelingerne i Hedensted, Høje Taastrup og Svenstrup og elevpladser på kontoret i Høje Taastrup. Derfor synes vi, du skal kigge nærmere på laerepladsen.dk eller elevplads.dk hvor vores elev- og lærepladser bliver slået op.

Vi har følgende lærlinge uddannelser:

  • Procesoperatørlærling i Høje Taastrup og Løsning
  • Godstransportslærling i Høje Taastrup, Løsning og Svenstrup
  • EGU-lærlinge indenfor transport og logistik
  • Automatikteknikerlærlinge i Høje Taastrup

Administration med speciale:

Uddannelsen vil foregå på hovedkontoret i Høje Taastrup. Vi har følgende specialer: økonomi, logistik, administration.

Søg uopfordret
Du kan også søge lærlinge- eller elevplads uopfordret ved at udfylde denne formular. Upload din ansøgning, eksamenspapirer og dit CV. Vi regner med, at du i din ansøgning fortæller:

  • Hvad du synes, du kan bidrage med
  • Hvilken uddannelse, du er interesseret i
  • Hvorfor du gerne vil være elev eller lærling hos os.

Har du spørgsmål, kan du kontakte HR Business Partner Berit Eschricht på 43323278

Studiepraktik (universitetsstuderende)

Er du allerede i gang med en videregående uddannelse og kan bidrage med nye perspektiver på Dansk Retursystems arbejde, slår vi med jævne mellemrum projekter op på graduateland.com, som kan føre et praktikforløb med sig. Du kan altid søge uopfordret ved at udfylde denne formular og uploade CV og en motiveret ansøgning, men vi anbefaler, at du finder en opgave på portalen, der vil give dig mest værdi i forhold til din uddannelse.

Folkeskolepraktikanter

Hvert år har elever fra folkeskolens 8., 9. og 10. klasse mulighed for at komme i praktik hos os. Praktikken varer én uge og kan foregå i Høje Taastrup, Løsning eller Svenstrup J. Som hovedregel har vi praktikophold for folkeskolepraktikanter i oktober-december. Du skal udfylde denne formular og uploade en ansøgning, hvor du skriver hvilket job, du gerne vil kende mere til, hvor du bor og hvorfor du gerne vil i praktik hos os.