Job & karriere

Drømmer du om at arbejde med grøn omstilling og har du lyst til at give et nap med, så vi kan blive verdens bedste pantsystem?

Drop and go

Bliv en del af verdens bedste pantsystem

Hos os bliver alles kompetencer bragt i spil, fordi vi har en fælles vision om at skabe verdens bedste pantsystem. Med et job hos os kommer du til at bidrage til, at pant bliver genanvendt, så der bliver udledt mindre CO2 til gavn for klima og miljø.

Vi arbejder med empowerment og motiverer hinanden til, at det er dem, der har kompetencen og sidder tættest på opgaven, der sammen træffer beslutningerne og at den nødvendige viden er tilgængelig.

Vi hjælper hinanden uden skelen til titler og placering i organisationen, og du vil møde en åben og ærlig dialog med mulighed for faglig og personlig udvikling i et trygt og sikkert arbejdsmiljø.

Coaching og sparring er en vigtig del af vores måde at lede på og alle lærer DISC-værktøjet at kende og bruger det i samarbejdet.

Kunne du tænke dig at blive en del af teamet? Se hvilke ledige stillinger vi har i Dansk Retursystem. Det er også altid muligt at søge uopfordret.

Preview in new tab

En god arbejdsplads

I Dansk Retursystem er det vigtigt, at alle medarbejdere er glade for at gå på arbejde. I 2021 blev Dansk Retursystem første gang certificeret som en god arbejdsplads gennem Great Place to Work. I 2022 blev vi gencertificerede. Certificeringen har stor værdi for os som arbejdsplads. 88% af medarbejderne synes, at det er et rigtig godt sted at være.

Nyt job? Lær os (endnu) bedre at kende

I mere end 20 år har Dansk Retursystem hjulpet panterne med at få genanvendt deres tomme flasker og dåser, så de kan blive til nye. I Danmark har vi en af verdens højeste returprocenter på pant. Det betyder blandt andet, at ressourcerne bliver bedre udnyttet, og at flasker og dåser ikke ender i naturen.

Vi er 460 medarbejdere. Nogle af os arbejder for, at mere end 5 mio. flasker og dåser hver dag kommer ind på vores to fabrikker og bliver genanvendt. Nogle andre, der på anden vis understøtter, at det skal være nemt at pante. Vi sætter pris på at gøre en forskel for miljøet og klimaet og tager vores samfundsansvar alvorligt. Også ved at være en mangfoldig arbejdsplads med forskellige nationaliteter og med respekt for den enkeltes ressourcer og behov.

Konceptet bag pant- og retursystemet udvikles fortsat i et tæt samspil med interessenterne og med et skarpt fokus på innovative, miljørigtige og omkostningseffektive løsninger.

Lyst til at vide mere? Gå på opdagelse i ‘Værd at læse’

Her holder vi til

Taastrup
Erik Husfeldts vej 1
2630 Taastrup

Løsning
Lundagervej 43 og 4
8723 Løsning

Svenstrup
Jellingvej 16
9320 Svenstrup

Fra 2025 flytter vores produktion fra Løsning til vores nye fabrik i Fredericia