Lastbilchauffør i Dansk Retursystem

I Dansk Retursystem er du på en arbejdsplads med store frihedsgrader. Der er kort fra tanke til handling og vi bestræber os på, at beslutninger træffes hurtigt og løbende, så tæt på opgaven som muligt.

Jeg kan godt lide at snakke med kunderne, så vi sammen kan finde den bedste løsning på, hvordan vi afhenter emballagerne. Det giver både mening for kunden, for mine kolleger og for mig som chauffør. Det, synes jeg, er fedt!

Som lastbilchauffør i Dansk Retursystem får du dygtige og hjælpsomme kolleger. De kan se mening i at arbejde for et grønnere miljø og give god service.

Vores chauffører arbejder i teams. Sammen med disponenterne finder de ud af at fordele ansvaret og træffe beslutninger så tæt på opgaven som muligt. Derfor kører du som chauffør hos os ikke blot lastbil, men får indflydelse og ansvar for de opgaver, der præger og påvirker din hverdag.

Jobbet består i at indsamle kar og sække med flasker og dåser hos de godt tusind kunder, vi har over hele landet. Kunderne tæller butikker, restauranter, cafeer og virksomheder. Du vil derfor komme i kontakt med mange mennesker og skal forvente flere stop på ruten.

Arbejdstid og uddannelse

En arbejdsuge hos os er på 37 timer med 12 timers arbejdsdage i fast turnus og inkl. arbejdsdage om lørdagen. Vi gør en indsats for at holde os inden for arbejdstiden og respektere, at du sikkert også har et liv ved siden af arbejdet. Du får den nødvendige oplæring, introduktion til grøn kørsel og kundekontakt, så du er forberedt, når du kommer ud på vejene.

Vognparken omfatter blandt andet specialfremstillede biler, 16-24 pallers forvogne, forvogn-hængere og el-forvogne. Vi kører ud fra tre lokationer. og har inddelt ruterne i tre zoner. Zone 1 i Svenstrup tager sig af indsamlingen i det nordlige Jylland, hvorfra emballagerne køres til Hedensted. Zone 2 i Hedensted tager sig af resten af Jylland og Fyn. Zone 3 i Tåstrup tager sig af indsamling på Sjælland og øerne.

Kunne du tænke dig at blive en del af teamet? Se hvilke ledige stillinger vi har i Dansk Retursystem. Det er altid muligt at søge uopfordret.