Job i vores produktion

I produktionen har vi mange forskellige arbejdsopgaver som fx betjening af optællingsmaskiner og komprimeringsanlæg, tømning og læsning af trailer og kvalitetssikring.

Det gør ikke noget, at vi har det sjovt, selvom der er travlt…

Vores fabrikker ligger i Taastrup og Løsning, hvor vi hver dag modtager godt 5 millioner flasker og dåser. Her tømmer og tæller vi kar og sække med dåser og flasker, som vi bagefter sorterer i glas, plast og aluminium. Arbejdet i produktionen er vigtigt, for at sikre, at vores kunder får den rigtige pant udbetalt, og at materialerne genanvendes i den højeste kvalitet.

Kunne du tænke dig at blive en del af holdet? Se hvilke ledige stillinger, vi har i Dansk Retursystem. Det er altid muligt at søge uopfordret.

Et godt arbejdsmiljø er rummeligt og sikkert

Hos os er der plads til alle og god mulighed for indflydelse og udvikling. Du vil møde en arbejdsplads med højt til loftet og respekt for forskelle, en uformel tone med plads til alvor og smil, og hvor det ikke gør noget, at vi har det sjovt sammen, selvom der er travlt.

Vores produktion skal være et sikkert sted at være, for kun nul arbejdsulykker er godt nok! Når vi arbejder i produktionen, er vi derfor altid iført:

  • Sikkerhedsvest
  • Sikkerhedssko
  • Høreværn
  • Sikkerhedsbriller

En høj sikkerhed i produktionen er et fælles ansvar. Derfor hylder vi “Sig det”-princippet, hvor vi hjælper hinanden med at huske sikkerheden og optræde ansvarligt og med respekt for andre.