Job i administrative funktioner

I Dansk Retursystems administrative funktioner støtter og udvikler vi forretningen, samt vi sikrer, at vi fastholder og udbygger vores stærke miljøfokus. Her arbejder specialister inden for blandt andet CSR, marked, supply chain, HR, finans og it, som alle er afgørende for at drive en effektiv og succesfuld miljøvirksomhed.

Det er vigtigt for os at have engagerede og motiverede medarbejdere…

Dansk Retursystem er en miljøvirksomhed med et hjerte til forskel. Det kommer til udtryk, når vi sørger for, at alle flasker og dåser bliver genanvendt –og det gør vi sammen på tværs i organisationen.

Fokus på udvikling

I vores administrative funktioner, er du med til at præge udviklingen i en af Danmarks bedste miljøvirksomheder. Din indsats og dine beslutninger kan have stor betydning for kollegerne på tværs i vores organisation og de mange mennesker, som er kunder hos os. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i en dynamisk organisation.

Vi forsøger at skabe en arbejdsplads, der sikrer mangfoldighed og rummelighed som gerne skal afspejle det samfund, vi er en del af.

Kunne du tænke dig at blive en del af os? Se hvilke ledige stillinger vi har i Dansk Retursystem. Det er altid muligt at søge uopfordret. Du kan også holde øje med vores LinkedIn, hvor vi jævnligt slår stillinger op.

Jeg kan rigtig godt lide at arbejde hos Danmarks bedste miljøvirksomhed. Vi løser en super vigtig samfundsopgave ved at sikre den bedste genanvendelse af danskernes flasker og dåser.

Hanne Svenningsen, Miljøchef

CSR-målsætninger

Vi arbejder ud fra tre CSR-områder, som vi afrapporterer på hvert kvartal. Vi arbejder med: cirkulær økonomi, mennesker og samfund og effektivitet. Det betyder bl.a., at cirkulær økonomi skal være omdrejningspunktet for vores forretning, at vi vil være en social- og samfundsansvarlig arbejdsplads samt at vi altid skal være omkostnings- og kvalitetsansvarlige. Du kan læse mere om vores målsætninger her.