Elevpladser og praktik

Unge mennesker pant

Alle har noget at byde på uanset alder, køn, baggrund og overbevisning. Den filosofi er i høj grad med til at gøre Dansk Retursystem til en mangfoldig arbejdsplads – og en af mange gode grunde til, at vi byder elever og praktikanter velkommen på vores ’Great Place To Work’.

Sammen med de unge får vi vigtig input og nye perspektiver på vores arbejde…

Vil du i lære som procesoperatør, godstransportlærling eller starte som kontorelev? I Dansk Retursystem har vi lærepladser i produktion- og logistikafdelingerne i Hedensted, Høje Taastrup og Svenstrup og elevpladser på kontoret i Høje Taastrup. Derfor synes vi, du skal kigge nærmere på www.laerepladsen.dk eller i Ledige stillinger, hvor vores elev- og lærepladser bliver slået op.

Send os din ansøgning
Det er også på www.laerepladsen.dk eller Ledige stillinger, at du finder linket til en ansøgningsformular. Her uploader du din ansøgning og dit CV. Vi regner med, at du i din ansøgning fortæller:

  • Hvad du synes, du kan bidrage med
  • Hvilken uddannelse, du er interesseret i
  • Hvorfor du gerne vil være elev eller lærling hos os

Har du spørgsmål, kan du kontakte HR Business Partner Berit Eschricht på 43323278

Studiepraktik (universitetsstuderende)

Er du allerede i gang med en videregående uddannelse og kan bidrage med nye perspektiver på Dansk Retursystems arbejde, slår vi med jævne mellemrum projekter op på xxx-portalen, som kan føre et praktikforløb med sig.  Du kan altid søge uopfordret ved at udfylde denne formular og uploade CV og en motiveret ansøgning, men vi anbefaler, at du finder en opgave på portalen, der vil give dig mest værdi i forhold til din uddannelse.

Folkeskolepraktikanter

Hvert år har elever fra folkeskolens 8., 9. og 10. klasse mulighed for at komme i praktik hos os. Praktikken varer én uge og kan foregå i Høje Taastrup, Løsning eller Svenstrup J. Som hovedregel har vi praktikophold for folkeskolepraktikanter i oktober-december. Du skal udfylde vores  formular og uploade en ansøgning med, hvilket job, du gerne vil kende mere til, hvor du bor og hvorfor du gerne vil i praktik hos os