Job i vores produktion

I produktionen har vi mange forskellige arbejdsopgaver, bl.a. betjening af optællingsmaskiner og komprimeringsanlæg, tømning og læsning af trailer og kvalitetssikring.

Det gør ikke noget, at vi har det sjovt sammen, selvom der er travlt…

Vores fabrikker ligger i Taastrup og Løsning, hvor vi hver dag modtager ca. 3,5 millioner flasker og dåser. I vores produktion tømmer og tæller vi kar og sække med dåser og flasker, som vi bagefter sorterer i glas, plast og aluminium. Arbejdet i produktionen er vigtigt, da det sikrer, at vores kunder får den rigtige pant udbetalt, og at materialerne genanvendes på den rigtige måde.

Kunne du tænke dig at blive en del af vores produktion? Se hvilke ledige stillinger vi har i Dansk Retursystem. Det er altid muligt at søge uopfordret.

Et godt arbejdsmiljø er vigtigt

For os er det vigtigt, at vores produktion er et sikkert sted at være. Når man arbejder i produktionen, skal man derfor altid være iført:

  • Sikkerhedsvest
  • Sikkerhedssko
  • Høreværn
  • Sikkerhedsbriller

At have en høj sikkerhed i produktionen er et fælles ansvar. Derfor har vi et “Sig det”-princip, hvor vi hjælper hinanden med at huske på sikkerheden. Når vi gør det, hjælper vi hinanden med at forbedre sikkerheden.

Det er også vigtigt for os, at alle optræder ansvarligt og med respekt for andre mennesker. 

Rummelighed

Hos os er der plads til alle og der er god mulighed for indflydelse og udvikling. Du møder en fri og rummelig arbejdsplads, hvor vi har en uformel tone og et godt humør, og hvor det ikke gør noget, at vi har det sjovt sammen, selvom der er travlt.