Kar og sække

Læs mere om produkter og priser på kar og sække til opbevaring af den tomme pant inden den afhentes.

Foldekar

Foldekar er kun til glasflasker med pantmærke – og bruges typisk, når man har mange glasflasker.

Foldekar kræver, at I har plads til at stille dem indendørs eller i en aflåst gård. Vores chauffør skal også kunne hente foldekarrene med en palleløfter, og der skal derfor være et fast underlag som fx asfalt eller fliser fra vejen og hen til jeres kar.

Der skal låg og strips på foldekar, inden de afhentes, så vi ved, hvem der skal have udbetalt pantpengene.

Vi opkræver et depositum på 1.200 kr. plus moms, som I får tilbage, når I ikke længere bruger foldekar. Depositum bliver udbetalt senest efter 5 uger.

Bestil foldekar og karlås

Karlås til foldekar

Med en karlås kan I sikrer jer mod panttyveri hvis jeres foldekar til glas står et sted, som mange har adgang. Låsen har en kode, som kun I kender og det er nemt at komme til karret i det daglige, da låsen kan holde låget mens i lægger jeres tomme flasker i karret.

En karlås kan ikke benyttes uden et foldekar. Se her hvordan den monteres og fungerer:

Vi opkræver et depositum på 1.200 kr. plus moms (ekskl. foldekar), som I får tilbage, når I ikke længere bruger karlåsen. Depositum bliver udbetalt senest efter 5 uger.

Bestil foldekar og karlås

Sække

Sække findes i to udgaver. Store til dåser og plastikflasker og små til glasflasker. En fyldt sæk må højst veje 15 kilo. Sække købes i ruller med 10 stk. I skal købe mindst to ruller ad gangen.

Butikker og takeaway-steder som fx pizzeriaer har ingen udgifter til sække. De betaler et depositum på 10 kr. plus moms pr. sæk og får pengene tilbage, når vi modtager en fyldt sæk. Alle andre betaler seks kr. plus moms for en stor sæk og tre kr. plus moms for en lille sæk. I skal sætte strips på sækkene, inden de afhentes af Dansk Retursystem, så vi ved, hvem der skal have udbetalt pantpengene.

Strip og stregkode

Strippen bruges til at lukke en sæk eller til at sætte på et foldekar – på strippen sættes stregkoden. Stregkoden fortæller os, at indholdet kommer fra netop jer, så I får udbetalt pant for indholdet.

Der følger automatisk gratis strips og stregkoder med til hver sæk eller foldekar.

Har I brug for ekstra, kontakter I Kundeservice. En ekstra stregkode koster 5 kr. plus moms.