Feriehjælp til pantstationen i Aalborg 

Om pant
pressemeddelelse
23. juni 2020

Dansk Retursystem har oplevet en massiv interesse for at bruge pantstationen i Aalborg, som næsten ikke kan følge med. Derfor flytter den mobile pantstation, Drop & Go, til Aalborg, hvor den skal hjælpe den eksisterende pantstation på Over Bækken 2. 

Pantstationen i Aalborg er populær – så populær, at den hurtigt bliver fyldt, når pantglade nordjyder skal af med deres pantflasker og -dåser. Derfor har Dansk Retursystem flyttet den mobile pantstation Drop & Go til Aalborg, hvor den skal være ferieafløser for den eksisterende pantstation hen over sommeren. Det fortæller markedsdirektør Marlene Holmgaard Fris fra Dansk Retursystem. 

”Vi har oplevet et enormt pres på alle vores pantstationer under corona-nedlukningen, men særligt den i Aalborg har været populær og er i forvejen vores mest brugte pantstation. Derfor ville vi gerne give noget ekstra kapacitet til Nordjylland, og det kan Drop & Go hjælpe med”, siger Marlene Holmgaard Fris.  

Drop & Go er egentlig lavet til at stå på festivaler, men med de mange aflysninger hen over sommeren, kan den i stedet hjælpe til i Aalborg hen over sommeren.  

120 emballager i minuttet 

Drop & Go er anderledes end den almindelige pantstation, da man hælder sine flasker og dåser ned i en sluse, hvorefter de bliver talt automatisk, og panten bliver udbetalt. Man skal dermed ikke bruge den særlige pantsæk, der skal bruges i den almindelige pantstation, men har man en pantsæk med, kan man scanne den og få pengene retur for den. Drop & Go tæller op til 120 emballager i minuttet – det er tre gange så hurtigt som flaskeautomater i butikkerne.  

Drop & Go kommer til at stå ved siden af den permanente pantstation på Over Bækken 2 ved genbrugspladsen i Aalborg. 

Pressekontakt
+45 30 67 13 90