En god arbejdsplads

Helle Psilander HR-direktør
Chef for People & Culture, Helle Psilander

Jeg er meget glad for resultatet, for det viser, at vi er en virksomhed med rigtig høj arbejdsglæde og et tydeligt formål.”

Se ledige stillinger

Vi er Great Place To Work certificeret – igen

Great Place To Work er den førende, globale aktør inden for udvikling og anerkendelse af arbejdspladser, hvor kulturen er kendetegnet ved en høj grad af tillid.

I 2021 blev Dansk Retursystem certificeret som en god arbejdsplads første gang gennem Great Place to Work, og i 2022 blev vi gencertificerede. I Dansk Retursystem er det vigtigt, at alle medarbejdere er glade for at gå på arbejde, og derfor har certificeringen også stor værdi for os som arbejdsplads.

88% tilfredshed

Hele 88% af vores medarbejdere mener, at Dansk Retursystem overordnet set er et rigtigt godt sted at være. Særligt højt ligger vi i forhold til måden vi bidrager til samfundet på og at man kan være sig selv på arbejdspladsen.

Chef for People & Culture, Helle Psilander siger: ”Jeg er meget glad for resultatet, for det viser, at vi er en virksomhed med rigtig høj arbejdsglæde og et tydeligt formål. Vi er en virksomhed, der gennem genanvendelse af dåser og flasker med pant gør en forskel for klima og miljø, og tallene viser, vores medarbejderne oplever, at de gør en forskel, når de går på arbejde hos os og derigennem bidrager til samfundet. Og det er vi rigtig stolte af.”

Great Place To Work 2022-2023

Hvad er Great Place To Work?

Great Place to Work er en global analysevirksomhed, der har specialiseret sig i udvikling og certificering af arbejdspladser og kulturer, baseret på medarbejderundersøgelser og kulturprofiler. Hvert år udfører Great Place to Work medarbejderundersøgelser for mere end 10.000 arbejdspladser.

Læs mere om Great Place to Work her