Vi er Great Place to Work certificeret

Great Place to Work certificeret

Helle Psilander HR-direktør
Chef for People & Culture, Helle Psilander

I Dansk Retursystem har vi arbejdet målrettet med medarbejdertilfredsheden gennem flere år, hvorfor det også var en naturlig del af processen, at vi gerne ville certificeres af Great Place to Work.

Se ledige stillinger

En god arbejdsplads

Great Place To Work er den førende, globale aktør inden for udvikling og anerkendelse af arbejdspladser, hvor kulturen er kendetegnet ved en høj grad af tillid.

I 2021 blev Dansk Retursystem certificeret som en god arbejdsplads gennem Great Place to Work. Og det er vi særdeles stolte af. I Dansk Retursystem er det vigtigt, at alle medarbejdere er glade for at gå på arbejde, og derfor har certificeringen også stor værdi for os som arbejdsplads.

Certificeret i første hug

Vi blev certificeret i 2021, som var første gang vi gennemførte målingen. Her svarede hele 86% af vores medarbejdere, at Dansk Retursystem overordnet set er et rigtigt godt sted at være.

Chef for People & Culture, Helle Psilander siger: ”I Dansk Retursystem har vi arbejdet målrettet med medarbejdertilfredsheden gennem flere år, hvorfor det også var en naturlig del af processen, at vi gerne ville certificeres af Great Place to Work. Det er nu lykkedes i første hug, hvilket vi både er stolte af og glade over. De områder, hvor vi scorer særligt højt, er områder, vi har arbejdet med, og som vi kan se resultaterne af. Vi er en virksomhed, der gennem genanvendelse af dåser og flasker med pant gør en forskel for klima og miljø, og vores medarbejderne oplever, at de gør en forskel, når de går på arbejde hos os”.

Great Place to work certificeret

Hvad er Great Place To Work?

Great Place to Work er en global analysevirksomhed, der har specialiseret sig i udvikling og certificering af arbejdspladser og kulturer, baseret på medarbejderundersøgelser og kulturprofiler. Hvert år udfører Great Place to Work medarbejderundersøgelser for mere end 10.000 arbejdspladser.

Læs mere om Great Place to Work her