Driftinformation
Lukket. Pantstationen er lukket, da det er uden for åbningstid.

Field’s pantstation

Her hælder du alle tomme flasker og dåser direkte i pantstationen

Adresse
Arne Jacobsens Allé 12
2300 København
Rutevejledning
Åbningstider
Man-Søn kl. 10-18

Så let er det

Sæt dit pantkort eller Dankort i automaten.
Hæld alle flasker og dåser ned i maskinen.
Tryk OK når du er færdig.
Dine penge står på kontoen i løbet af 1 bankdag.

Hvad spørger andre om lige nu?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad må jeg aflevere?

Alle tomme flasker og dåser med dansk pantmærke er velkomne på pantstationen. Du kan også aflevere udenlandske dåser. Selvom de ikke giver pant, gavner det miljøet at genanvende dem.

Pantstationen skal altid kunne aflæse pantmærket, stregkoden og emballagens form. Så du får ikke penge for krøllede og maste dåser, eller hvis etiketten er ødelagt eller faldet af.

Husk at tømme flasker og dåser, så sjatterne ikke ødelægger maskinen – det kan måske lukke pantstationen for den næste i køen! Affald skal selvfølgelig i affaldsspanden.

Hvorfor virker pantstationen ikke?

En gang imellem er pantstationen nødt til at lukke. Enten skal den tømmes for at give plads til flere flasker og dåser. Eller der er en teknisk fejl, som skal repareres. Det er ofte, fordi nogen smider affald i pantstationen, som sætter sig fast i maskineriet.

Du kan altid se her på siden, om din lokale pantstation er åben eller midlertidigt lukket.

Hvilke betalingskort kan jeg bruge?

Du kan bruge Dankort, VISA/Dankort eller et særligt Pantkort på pantstationerne. Vi tager IKKE andre kreditkort på grund af bankernes hvidvaskregler.

Bestil et Pantkort her. Det er gratis og fungerer som et medlemskort, der er knyttet til din konto. Vi bruger aldrig dine personlige oplysninger til andet og giver dem ikke videre til andre. Foreninger, virksomheder og lignende kan få op til 10 Pantkort på samme bruger og kontonummer ved at kontakte os i kundeservice.

Læs vores persondatapolitik her.

Hvordan får jeg mine penge?

Pantstationen scanner alle dine flasker og dåser og tæller værdien af pantmærkerne. Du får pengene ind på din konto i løbet af 1 bankdag, når du bruger Dankort. Der kan gå op til 5 hverdage, når du bruger Pantkort. Tjek beløbet på dit kontoudtog eller mobilbank ud for teksten ‘Dansk Retursystem’. Se pantsatserne her.

Får du ikke det beløb, du regner med, kan det skyldes flere ting:

  • Flasker eller dåser er krøllede, maste eller pantmærket mangler eller er ødelagt.
  • Du har skiftet det kontonummer og har glemt, at få det nye nummer tilknyttet dit Pantkort.

Udfyld formularen her, hvis du har brug for hjælp til at få udbetalt din pant.

Hvad gør jeg med kvitteringen?

Gem evt. din kvittering, indtil pengene står på kontoen. Så har du et bevis på, hvad du har afleveret. Du får selvfølgelig dine penge, selvom du ikke har en kvittering.

Hvad må komme i pantstationen

Hvad må du komme i pantstationen?

Vores pantstationer elsker dåser og flasker, men hader alt andet affald, da det nemlig kan stoppe hele maskineriet. Det er ikke sjovt for alle de brugere, som bare gerne vil pante. Hvis du vil se hvad vi bl.a. får ind i vores pantstation, så spil spillet og se om du kan finde ud af hvad vi gerne vil have retur til genanvendelse.