Driftinformation
Lukket. Pantstationen er lukket, da det er uden for åbningstid.

Field’s pantstation

Her hælder du alle tomme flasker og dåser direkte i pantstationen. Du finder den i parkeringskælderen på P2

Adresse
Arne Jacobsens Allé
2300 København
Rutevejledning
Åbningstider
Man-søn kl. 10-18

Så let er det

Scan QR-koden på skærmen med Pant appen.
Hæld alle flasker og dåser ned i maskinen.
Tryk OK når du er færdig.
Pengene står på din valgte konto inden for 1 bankdag

Hvad spørger andre om lige nu?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad må jeg aflevere?

Alle tomme flasker og dåser med dansk pantmærke er velkomne på pantstationen. Du kan også aflevere udenlandske dåser. Selvom de ikke giver pant, gavner det miljøet at genanvende dem.

Pantstationen skal altid kunne aflæse pantmærket, stregkoden og emballagens form. Så du får ikke penge for krøllede og maste dåser, eller hvis etiketten er ødelagt eller faldet af.

Husk at tømme flasker og dåser, så sjatterne ikke ødelægger maskinen – det kan måske lukke pantstationen for den næste i køen! Affald skal selvfølgelig i affaldsspanden.

Hvorfor virker pantstationen ikke?

En gang imellem er pantstationen nødt til at lukke. Enten skal den tømmes for at give plads til flere flasker og dåser. Eller der er en teknisk fejl, som skal repareres. Det er ofte, fordi nogen smider affald i pantstationen, som sætter sig fast i maskineriet.

Du kan altid se her på siden, om din lokale pantstation er åben eller midlertidigt lukket.

Hvordan får jeg Pant-appen, så jeg kan pante?

For at kunne benytte pantstationen, skal du først downloade vores Pant-app på din smartphone. Du kan downloade appen i App Store eller Google Play, så du er klar til at pante, når du kommer på pantstationen. Pant-appen er eneste mulighed for at få udbetalt pengene for din pant. Det gode ved appen er, at du helt selv vælger den konto, som du gerne vil have beløbet overført til.

Hvordan panter jeg for mit firma med Pant-appen?

Du kan enten oprette dig med firmaets NemID/MitID og vælge den konto, der er tilknyttet firmaet, når du downloader appen. Du kan også vælge at oprette dig med dit eget NemID/MitID og herefter tilføje firmaets registrerings- og kontonummer manuelt. Det er det samme, som hvis du skulle overføre penge til en forening eller en NGO.

Sådan gør du, hvis du bruger dit eget NemID/MitID og vil tilknytte din virksomhed:

  • Download appen og tilknyt først din egen bankkonto. Du bliver guidet i appen
  • Gå i ’Mine data’ og vælg ’Konto til udbetaling’.
  • Klik på ’+ Tilføj bankkonto’ og vælger ’Tilføj konto manuelt’.
  • Indtast virksomhedens kontonummer.

Når du så skal pante for virksomheden, skal du blot sikre, at det er virksomhedens konto, som står vist under scannnings-rammen i appen.

Der er ingen risiko forbundet ved, at du som medarbejder har virksomhedens kontonummer i pant-appen på din telefon. Pant-appen kun fungerer til udbetaling af pant til den valgte konto. Det er på ingen måde muligt, at trække penge fra de konti, du har gemt i appen.  

Hvorfor får jeg ikke det beløb, jeg regnede med?

Har du ikke fået det beløb, du regner med, kan det skyldes flere ting:

  • Nogle af dine flasker eller dåser var krøllede, maste eller pantmærket manglede eller var ødelagt.
  • Du har skiftet kontonummer, og har glemt, at få det nye nummer tilknyttet i pant-appen.

Udfyld formularen her, hvis du har brug for hjælp til at få udbetalt din pant.

Får jeg en kvittering?

Ja, i Pant-appen kan du se alle dine kvitteringer. Du kan også vælge at få den sendt via e-mail, hvis du ønsker det. Det kan du selv sætte op i appen.

Hvor hurtigt får jeg min pant udbetalt?

Pengene oveføres via bankoverførsel til din valgte konto. Det sker som regel inden for en bankdag. Dog ser vi, at der ved enkelte banker kan gå op til tre hverdage. Tjek altid under ‘Mine kvitteringer’ her er i appen, og se om dine penge er kommet eller om det måske er fordi, der er fejl i i dit oplyste kontonummer. Hvis du ikke har fået udbetalt dine penge inden for tre hverdage så udfyld formularen her.

Hvorfor må jeg ikke aflevere glasflasker uden pantmærke i Pantstationen?

Glasflasker som disse uden et synligt pantmærkebliver vasket og fyldt igen på bryggeriet. Derfor skal de afleveres i supermarkedets flaskeautomat, hvor de bliver behandlet mere skånsomt. Herfra får bryggerierne flaskerne, som så kan genbruges. Vi takker for indsatsen.

Glasflasker
Særlig håndtering af genpåfyldelige glasflasker
Hvad må komme i pantstationen

Hvad må du komme i pantstationen?

Vores pantstationer elsker dåser og flasker, men hader alt andet affald, da det nemlig kan stoppe hele maskineriet. Det er ikke sjovt for alle de brugere, som bare gerne vil pante. Hvis du vil se hvad vi bl.a. får ind i vores pantstation, så spil spillet og se om du kan finde ud af hvad vi gerne vil have retur til genanvendelse.