Vær med i Returkampen

Vis os jeres projekter og lad os høre mere om, hvad netop jeres idéer går ud på. På denne side kan I dele klassens løsninger og samtidig få et diplom for deltagelse i Returkampen.

Del klassens projekter og inspirér andre

Vi håber, at I som klasse vil dele jeres løsninger med os, så de kan være til inspiration for andre, der skal i gang med en aktivitet. Eleverne kan samtidig vise dem til familie og venner, og få diplom for at deltage. Vi anbefaler, at du som lærer vælger et eller flere projekter, som I vil dele, og uploader det i formularen herunder. Måske skal eleverne hjælpe med at dokumentere projekterne, og udvælge hvilke aktivitetsløsninger som skal indsendes til Returkampen? Eleverne kan samtidig vise dem til familie og venner, og få diplom for at deltage. Vi anbefaler, at du som lærer vælger et eller flere projekter, som I vil dele, og uploader det i formularen herunder. Måske skal eleverne hjælpe med at dokumentere projekterne, og udvælge hvilke aktivitetsløsninger som skal indsendes til Returkampen?

Upload jeres projekt

Som lærer kan du udfylde formularen herunder for at dele et projekt med Returkampen. I bestemmer selv i klassen, om I vil uploade et billede eller en video fra projektet. Fortæl os også meget gerne en smule om, hvad projektet hedder, og hvordan I fandt på det. Når I har uploadet projektet, vil der gå op til en uge, før I kan se projektet her på hjemmesiden. Du får som lærer automatisk tilsendt et diplom på e-mail, hvor du selv kan udfylde klasse og navn på hver enkelt elev.

Hidden
Drop files here or
Max. file size: 25 MB.
    Betingelser(Required)