Pantstationen i Odense siger tak for denne gang.

Presse
pressemeddelelse
15. marts 2021

”Så snart vi finder en attraktiv placering med mulighed for god kundetilstrømning, er vi klar til at Odense får en ny pantstation”

”Så snart vi finder en attraktiv placering med mulighed for god kundetilstrømning, er vi klar til at Odense får en ny pantstation”

Den sidste pantsæk er lagt i Odense pantstation for denne gang. Pantstationen, der i sin tid åbnede i en nedlagt køkkenbutik, adskiller sig noget fra de øvrige pantstationer, og det er grunden til, at Dansk Retursystem efter weekenden har været nødt til at lukke pantstationen på Egegårdsvej. Teknikken er ganske enkelt forældet og udstyret for slidt til, at der fortsat kan holdes åbent 13 timer dagligt ugens syv dage.

For at give de loyale pantstationsbrugere chancen for at få fyldt og afleveret de sidste pantsække i privaten, vil der blive opsat en mobil pantstation på adressen frem til og med den 31. marts. Her kan odenseanerne hver dag mellem kl. 11-18 få hjælp til at aflevere pantsække og naturligvis få overført panten til kontoen.

Jagten på ny lokation er sat ind
Lukningen af pantstationen bliver sandsynligvis ikke et endeligt farvel til at kunne komme af med større mængder pant i Odense. Der er allerede planer om at etablere næste generation pantstationer rundt om i landet. Her foregår afleveringen helt uden pantsække, og panten bliver overført til brugerens konto langt hurtigere end tilfældet er i dag. Præcis sådan som på pantstationerne i Slagelse, Rødovre og Høje Tåstrup.

”Så snart vi finder en attraktiv placering med mulighed for god kundetilstrømning, er vi klar til at Odense får en ny pantstation”, bedyrer markedsdirektør Marlene Holmgaard Fris. – I 2020 er det kun gået en vej for pantstationerne, og det er fremad. ”Det at kunne aflevere meget pant på én gang bliver stadigt mere populært, og vi ser tydeligt, at har man først én gang brugt pantstationen, vender man sjældent retur til flaskeautomaten med sin pant”.

Få mere information via Ritzau