Praktikanter, elever mm.

I Dansk Retursystem tager vi vores samfundsmæssige ansvar alvorligt. Derfor samarbejder vi om uddannelse af elever og lærlinge indenfor vores arbejdsområder.

Sammen med de unge får vi vigtig input og nye perspektiver på vores arbejde…

Samarbejdet er vigtigt for os, da unge under uddannelse også bidrager til vores organisation. Samtidig får vi vigtig input og nye perspektiver på vores arbejde – på den måde kan vi udvikles sammen.

Studiepraktik (universitetsstuderende)

Dansk Retursystem ønsker at bidrage til studerendes uddannelse ved at give mulighed for et praktikophold hos os.

I de seneste år er der flere studieretninger, der tilbyder et praktikforløb som en del af studiet. Det mærker vi i Dansk Retursystem ved, at der er kommet større interesse fra studerende for at tage et praktikophold hos os.

Folkeskolepraktikanter

Hvert år har elever fra folkeskolens 8., 9. og 10. klasse mulighed for at komme i praktik hos Dansk Retursystem. Praktikken varer én uge og kan tages i Hedehusene, Svenstrup eller Løsning. Som regel har vi praktikophold for folkeskolepraktikanter i efteråret og i marts.

Lokationer:

I løbet af praktikugen arbejder praktikanterne sammen med medarbejdere, der arbejder med det område, praktikken foregår i. Der udarbejdes et program for praktikanten inden start.

Hvis du ønsker at komme i studie- eller folkeskolepraktik hos os, kan du sende en uopfordret ansøgning.